MODUL INTERIJERI

PROJEKTIRANJE I PROIZVODNJA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Osnovna djelatnost kojom se bavimo je projektiranje i proizvodnja namještaja po mjeri, te opremanje interijera.

Uvijek se trudimo ići u korak s vremenom, pratiti trendove i novitete, ali poštujući tradiciju i uvažavajući pravila struke.

Strojnom i ručnom preradom materijala i okova renomiranih svjetskih proizvođača dobijamo proizvode visoke kakvoće, izdržljivosti i estetskog izgleda.

Misija naše tvrtke je ponajprije kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unaprjeđivanje.

Dobro došli na naše web stranice i nađite nešto za sebe! Naša e-mail adresa i kontakt telefoni otvoreni su uvijek za Vaše pozive i upite.

U izradi nastojimo zadovoljiti sve faktore koji dovode do kvalitetnog proizvoda – formu i funkciju spajamo sa oblikovanjem (dizajnom) i konstrukcijskim rješenjima, a sve na bazi visokokvalitetnih materijala i tehnologija izrade.

Ne bojimo se eksperimentirati s novim materijalima i oblicima koji vrlo često rezultiraju izrazito neobičnim formama namještaja. Nepravokutni, zaobljeni ili krivolinijski elementi nisu nam nepoznanica, nego izazov.

  • Projektiranje 100% 100%
  • Proizvodnja 100% 100%
  • Ugradnja 100% 100%
  • Kvaliteta 100% 100%

SKUPINA MLADIH I AMBICIOZNIH LJUDI

Modul interijeri d.o.o. je tvrtka ili bolje rečeno skupina mladih i ambicioznih ljudi, a bavimo se projektiranjem i izradom namještaja po mjeri. Teoretska i praktična znanja o drvnoj struci stekli smo višegodišnjim školovanjem i stučnim radom na stotinama projekata. Uvijek se trudimo ići u korak s vremenom, pratiti trendove i novitete, ali poštujući tradiciju i uvažavajući pravila struke.

Ideja za ime tvrtke došla je na jednostavan način. Riječ modul je izvedenica latinske riječi modulus koja u prijevodu znači mjerilo ili jedinica za mjeru, a s mjerama se u našem poslu susrećemo svaki tren i ne možemo bez njih. Riječ interijeri označava unutrašnjosti prostorija ili kuća koji su, kao i mjere, osnova za naš posao.

Prioriteti i misija naše tvrtke jesu kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unaprjeđivanje u svim segmentima poslovanja.

To smo M-I:
direktor – Tomislav Blaće
i ostali vrijedni djelatnici

Brzi kontakt

Suglasnost za korištenje podataka:

Andrije Maurovića 1, Zadar

+385 23 669 409

+385 91 5045 811

info@modul-interijeri.hr