Modul Interijeri
Proizvodi

Proizvodimo namještaj od svih vrsta materijala

Iverica, masiv, MDF, compact ploče, šperploče, akril ploče, i drugi materijali. Naša stručna ekipa posjeduje široko znanje i iskustvo u proizvodnji raznih vrsta namještaja, pa smo u mogućnosti stvoriti jedinstvene i personalizirane komade koji odgovaraju vašim željama i potrebama. Naši proizvodi su visokokvalitetni i dugotrajni, a naša predanost kvaliteti omogućuje nam da budemo pouzdan partner za sve vaše potrebe u proizvodnji namještaja. Bez obzira na materijal koji preferirate ili vrstu namještaja koju tražite, mi smo tu da vam pružimo najbolje proizvode i usluge koje će ispuniti vaša očekivanja i nadmašiti ih.
Izrada namještaja po mjeri, Modul Interijeri, Zadar, Projektiranje, Dizajn, Namještaj, Modul, Interijer
Izrađujemo sve tipove kuhinjskog namještaja, od klasičnog, rustikalnog pa sve do kuhinja modernih linija. Kuhinju ćemo isprojektirati na najfunkcionalniji način koji određen prostor nudi, te Vam na taj način omogućiti nesmetano uživanje tijekom boravka u njoj. U naše kuhinje već kao standard ugrađujemo okove renomiranih svjetskih proizvođača, a u mogućnosti smo ponuditi i kompletno opremanje cjelokupnom potrebnom tehnikom i armaturama.
Bilo da se radi o samostojećim ili ugradbenim ormarima, bilo da se radi o ormarima koji imaju klasično ili klizno otvaranje vrata, njegova osnovna svrha je pohranjivanje stvari i odjeće. Ovisno o Vašim željama i potrebama, te mogućnostima prostora, ponudit ćemo optimalno rješenje izgleda i oblika ormara, kao i rasporeda pregrada, vješalica, ladica ili bilo kojeg drugog sastavnog dijela.
Spavaća soba mora zadovoljiti jednu od čovjekovih primarnih potreba, a to je zdrav i kvalitetan san. Odabirom pravog kreveta u kombinaciji s odgovarajućim madracem ulažete dugoročno u najvrjedniju stvar na svijetu – svoje zdravlje! Uz krevet ćemo smjestiti i funkcionalne noćne ormariće, komodu za donje rublje i sl.

Nakon napornog radnog dana opustite se u ugodnom okruženju dnevnog boravka. TV stolići, komode, vitrine, biblioteke,stolići – sve to možete dobiti kod nas.

Kupaonice su često jedan od namještajem najzapostavljenijih prostora za življenje. Da tome ne bude tako, posavjetujte se s nama te obogatite kupaonicu funkcionalnim i estetski dobro osmišljenim namještajem. Na taj način prepustite se potpunom uživanju u svome domu.

Caffe barovi, restorani, konobe, trgovine…Treba Vam nešto drugo od namještaja za stanovanje? Ne znate kome biste povjerili izradu uredskog namještaja? Želite opremiti apartmane za nadolazeću turističku sezonu? Sve to i još više možete dobiti kod nas!

Izrada namještaja po mjeri, Modul Interijeri, Zadar, Projektiranje, Dizajn, Namještaj, Modul, Interijer

Javite nam se danas!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o našim proizvodima ili uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naš ljubazan i obrazovan tim je tu da vam pomogne i pruži vam potrebne informacije. Možete nas kontaktirati telefonom, e-poštom ili putem kontakt forme na našoj web stranici, a mi ćemo odgovoriti na vaš upit u najkraćem mogućem roku. Bilo da tražite više informacija o našim ponudama ili trebate pomoć s postojećom narudžbom, tu smo da vam pomognemo. Pa zašto čekati? Kontaktirajte nas još danas!