NAŠI PROIZVODI

KAKO NASTAJE PROIZVOD?

Od ideje, početne skice i nacrta, pa do gotovog proizvoda niz je koraka koji moraju biti besprijekorno povezani:

PROJEKTIRANJE

Izrada idejnog rješenja, izmjera prostora, usklađivanje ideje sa mjerama i definiranje svih detalja potrebnih za proizvodnju

PROIZVODNJA

Kvalitetnom tehnologijom strojne obrade materijala te praktičnim znanjem i iskustvom pri sklapanju elemenata dobivamo naše proizvode; tijekom proizvodnje vršimo stalnu internu kontrolu kvalitete s ciljem što bržeg otklanjanja eventualnih pogrešaka ili nedostatka.

MONTAŽA

Sve svoje proizvode sami dostavljamo i montiramo te na taj način garantiramo cjelovitost proizvoda; sve eventualne reklamacije, nedostatke ili oštećenja nastala našom krivnjom obvezujemo se riješiti u što je moguće kraćem roku.

Proizvodimo namještaj od svih vrsta materijala

Iverica, masiv, MDF, compact ploče, šperploče, akril ploče, i drugi materijali.

Misija naše tvrtke je ponajprije kvaliteta proizvoda, točnost i korektnost u rokovima isporuke, te stalni razvoj i unaprjeđivanje.

R

Kuhinje

Izrađujemo sve tipove kuhinjskog namještaja, od klasičnog, rustikalnog pa sve do kuhinja modernih linija. Kuhinju ćemo isprojektirati na najfunkcionalniji način koji određen prostor nudi, te Vam na taj način omogućiti nesmetano uživanje tijekom boravka u njoj. U naše kuhinje već kao standard ugrađujemo okove renomiranih svjetskih proizvođača, a u mogućnosti smo ponuditi i kompletno opremanje cjelokupnom potrebnom tehnikom i armaturama.
R

Ormari

Bilo da se radi o samostojećim ili ugradbenim ormarima, bilo da se radi o ormarima koji imaju klasično ili klizno otvaranje vrata, njegova osnovna svrha je pohranjivanje stvari i odjeće. Ovisno o Vašim željama i potrebama, te mogućnostima prostora, ponudit ćemo optimalno rješenje izgleda i oblika ormara, kao i rasporeda pregrada, vješalica, ladica ili bilo kojeg drugog sastavnog dijela.
R

Spavaće sobe

Spavaća soba mora zadovoljiti jednu od čovjekovih primarnih potreba, a to je zdrav i kvalitetan san. Odabirom pravog kreveta u kombinaciji s odgovarajućim madracem ulažete dugoročno u najvrjedniju stvar na svijetu – svoje zdravlje! Uz krevet ćemo smjestiti i funkcionalne noćne ormariće, komodu za donje rublje i sl.
R

Dnevni boravci

Nakon napornog radnog dana opustite se u ugodnom okruženju dnevnog boravka. TV stolići, komode, vitrine, biblioteke,stolići – sve to možete dobiti kod nas.
R

Kupaonski namještaj

Kupaonice su često jedan od namještajem najzapostavljenijih prostora za življenje. Da tome ne bude tako, posavjetujte se s nama te obogatite kupaonicu funkcionalnim i estetski dobro osmišljenim namještajem. Na taj način prepustite se potpunom uživanju u svome domu.
R

Opremanje interijera

Caffe barovi, restorani, konobe, trgovine…Treba Vam nešto drugo od namještaja za stanovanje? Ne znate kome biste povjerili izradu uredskog namještaja? Želite opremiti apartmane za nadolazeću turističku sezonu? Sve to i još više možete dobiti kod nas!

Brzi kontakt

Suglasnost za korištenje podataka:

Andrije Maurovića 1, Zadar

+385 23 669 409

+385 91 5045 811

info@modul-interijeri.hr